Archivo

Vacante: Docent vakdidactiek Spaans (0,2 fte) Radboud Universiteit Nijmegen

Webtekst vacature Docent vakdidactiek Spaans

De Radboud Universiteit Nijmegen is een brede, klassieke universiteit. De universiteit is gevestigd op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. Kenmerkend voor de Radboud Universiteit zijn de persoonlijke aandacht, het intensieve onderwijs en de hechte gemeenschap. Dit leidt tot kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek en interdisciplinaire samenwerking. De Radboud Universiteit is hiermee een succesvolle universiteit van internationale betekenis.

Docent vakdidactiek Spaans (0,2 fte)

Radboud Docenten Academie

Maximum salaris: € 4.462,- bruto/maand

Vacaturenummer: 32.11.14

Reageer uiterlijk op: 01-10-2014

Werkzaamheden

Als docent vakdidactiek ontwikkelt, verzorgt en evalueert u, samen met uw collega’s, vakdidactische onderdelen van de opleiding tot eerstegraads leraar Spaans. Verder bent u betrokken bij de begeleiding en beoordeling van het leren op de werkplek in samenwerking met docenten op school.

Werkomgeving

Opleiden

De docentenacademie verzorgt universitaire lerarenopleidingen voor studenten die docent willen worden: een educatieve minor voor bachelorstudenten en een educatieve master voor afgestudeerde masterstudenten. Docenten en schoolleiders in het voortgezet onderwijs die verdere professionalisering zoeken in hun vak of in de (vak)didactiek kunnen bij de docentenacademie terecht voor cursussen, workshops en scholing op maat.

Onderzoek

Bij de Radboud Docenten Academie wordt ook (vak)didactisch onderzoek verricht in nauwe samenwerking met de Academische Opleidingsscholen. Dit onderzoek wordt gekenmerkt door een voortdurende interactie tussen theorie en praktijk: onderzoekers maken gebruik van praktijkervaringen en hun resultaten dragen ertoe bij dat de onderwijspraktijk daadwerkelijk beter wordt.

Sterk in ontwikkeling

De docentenacademie is er om ontwikkeling mogelijk te maken. Ontwikkeling van onze studenten tot excellente docenten, ontwikkeling van zittende docenten, maar ook ontwikkeling van onze eigen mensen en onze eigen expertise. We willen een krachtige leeromgeving creëren die afgestemd is op de ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs. Dat betekent ook dat we af en toe moeten aanpassen, veranderen, vernieuwen. Ook dat hoort bij ‘sterk in ontwikkeling’ zijn.

Wij verwachten

U beschikt over een universitair werk- en denkniveau en een universitaire opleiding Spaans. U hebt ervaring en kwaliteiten als eerstegraads bevoegd docent Spaans in het voortgezet onderwijs. Tevens hebt u bij voorkeur ervaring met het opleiden en begeleiden van (aanstaande) docenten Spaans. U beschikt over aantoonbare actieve betrokkenheid bij (vakdidactische) ontwikkelingen in het onderwijs. Ten slotte bent u didactisch en communicatief sterk en heeft u het vermogen om aan innovatie bij te dragen.

Wij bieden

In deze functie bieden wij:

- aanstelling: 0,2 fte;

- maximum salaris per maand € 4.462,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 11);

- het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering;

- de hoogte van het salaris is afhankelijk van relevante ervaring;

- contractduur: 1 jaar, waarna verlenging mogelijk is;

- op deze functie is het UFO-profiel Docent, niveau 3 van toepassing;

- voor gepromoveerden is een combinatie met een onderzoekstaak mogelijk, in de vorm van een aanstelling als universitair docent.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (http://www.ru.nl/arbeidsvoorwaarden)?

Overige informatie

Streefdatum voor aanvang is zo spoedig mogelijk. Detachering vanuit het VO behoort tot de mogelijkheden. De werkdag is maandag.

Meer weten?

Meer over: Radboud Docenten Academie (http://www.ru.nl/docentenacademie)

Dominique Majoor

Telefoon: 024 3615734

E-mail: d.majoor@docentenacademie.ru.nl

Saskia van Boven

Telefoon: 024 3612818

E-mail: s.vanboven@docentenacademie.ru.nl

Solliciteer

Interesse?

Reageer door een motivatiebrief (ter attentie van mw. dr. D. Majoor), CV en eventuele bijlagen te uploaden via ’solliciteer direct’ (http://www.ru.nl/onlinesolliciteren.nl).

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure: 024 3611173.

Let op: alleen sollicitaties die binnen komen via ons sollicitatieformulier (via ’solliciteer direct (http://www.ru.nl/onlinesolliciteren.nl)’) worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.