Archivo

Vacante Universidad de Nimega. Universitair Docent Spaanstalige Cultuur- en Letterkunde

www.ru.nl/vacatures

Aan de Radboud Universiteit doen we onderzoek en geven we onderwijs over de volle breedte van het academisch spectrum. Dit doen we op een groene, moderne campus met state-of-the-art voorzieningen. De Radboud Universiteit kent een open en persoonlijke sfeer. Dat stimuleert kennisdeling tussen collega’s, voorbij de grenzen van vakgebieden. Het prikkelt om verder te kijken, meer te zien. Zo draagt de Radboud Universiteit bij aan nieuwe perspectieven. Binnen de wetenschap en binnen de samenleving. Hiermee is de Radboud Universiteit succesvol en van internationale betekenis.

Universitair docent Spaanstalige cultuur- en letterkunde (0,8 fte)

Faculteit der Letteren
Maximum salaris: € 5.171,- bruto/maand
Vacaturenummer: 23.33.15
Reageer uiterlijk op: 27-12-2015

Werkzaamheden

U verzorgt onderwijs op bachelor- en masterniveau bij de opleiding Romaanse Talen en Culturen, in het bijzonder colleges op het gebied van de moderne Spaanse en Spaans Amerikaanse literatuur en cultuur. U begeleidt bachelorwerkstukken en masterscripties. U bent intensief betrokken bij het evaluatie- en vernieuwingsproces van het onderwijsprogramma en participeert in voorkomende gevallen in het taalvaardigheidsonderwijs van de opleiding. Bovendien participeert u in een van de onderzoeks-programma’s van
Historical, Literary and Cultural Studies (HLCS). U neemt deel aan werkgroepen, commissies en/of projectgroepen binnen de opleiding en/of faculteit.

Werkomgeving

De Faculteit der Letteren telt ruim zeshonderd medewerkers die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, taalwetenschap en communicatie- en informatiewetenschappen, of met de ondersteuning van dit onderwijs en onderzoek. Het onderzoek wordt verricht binnen één van de twee facultaire onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) of Historical, Literary and Cultural Studies (HLCS). De faculteit verzorgt voor ca. vierentwintighonderd studenten opleidingen, verdeeld over tien afdelingen op het gebied van geschiedenis en kunst, talen en culturen, taalwetenschap en communicatie- en informatiewetenschappen.

Wij verwachten

 • u bent gepromoveerd in een relevante discipline (Spaanse en/of Spaans Amerikaanse letter- en/of cultuurkunde);
 • u beschikt over ervaring in het geven van universitair onderwijs op diverse niveaus en heeft ervaring met de begeleiding van scripties, zowel op bachelor- als masterniveau;
 • u bent in het bezit van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO), dan wel bereid deze binnen afzienbare tijd te behalen;
 • u beschikt over een (inter)nationaal netwerk aan wetenschappelijke contacten en hebt ambitie op het gebied van het onderzoek, wat blijkt uit publicaties en initiatieven;
 • u beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift;
 • u beschikt over bestuurlijke en organisatorische kwaliteiten;
 • u bezit de volgende competenties: conceptueel vermogen, omgevingsgerichtheid, presenteren, resultaatgerichtheid en initiatiefrijk.

Wij bieden

 • aanstelling: 0,8 fte;
 • maximum salaris per maand € 5.171,- bruto op basis van een 38 urige werkweek;
 • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering;
 • de salarisschaal is 11 of 12 , afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • contractduur: het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 2 jaar;
 • het UFO profiel Universitair Docent is op deze functie van toepassing.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Overige informatie

De functie is gepland in te gaan per 1 februari 2016.

Meer weten?

Meer over: Faculteit der Letteren

Meer over de inhoud van de vacature:
Prof.dr. M. Steenmeijer, hoogleraar Spaanse taal en cultuur
Telefoon: 024 3612886
E-mail: m.steenmeijer@let.ru.nl

Interesse?

Solliciteer (ter attentie van drs. L.J.P.M van Mosseveld) uitsluitend via onderstaande button ‘Solliciteer’. Uw sollicitatie dient de volgende bijlagen (uitsluitend deze) te bevatten:

 • Motivatiebrief
 • CV

Een proefcollege kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
De geselecteerde kandidaten kunnen op 8 januari 2016 een uitnodiging voor een gesprek verwachten. De sollicitatiegesprekken zullen op 11 januari 2016 plaatsvinden.

Voor meer informatie over uw sollicitatie: 024 3612916.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.