Archivo

Lessius Onderzoeksfonds (LOF) Mandaat Toegepaste Taalkunde

DEADLINE 09.10.11

http://www.lessius.eu/pro/onderzoek/lof.aspx

Het Lessius Onderzoeksfonds (LOF) is in het leven geroepen om het onderzoekspotentieel van de Lessius Hogeschool te verhogen. Het LOF stelt postdoctorale mandaten ter beschikking van hooggekwalificeerde kandidaten die onderzoek wensen te verrichten binnen de Geïntegreerde Faculteit ETEHW (Handelswetenschappen), de Geïntegreerde Faculteit Letteren (Toegepaste Taalkunde) en de Geassocieerde Faculteit Ingenieurs- en Biowetenschappen (Industriële Wetenschappen) van de K.U.Leuven. Het beoogde onderzoek moet aansluiten bij de onderzoeksspeerpunten van de Lessius Hogeschool.

NIEUW – MANDAAT TOEGEPAST TAALKUNDE - DEADLINE 09.10.11

Vanaf 1 september 2011 wordt één LOF mandaat opengesteld binnen het domein Toegepaste Taalkunde, voor een jonge onderzoeker met doctoraat of met geplande verdedigingsdatum. Het mandaat heeft een looptijd van 3 jaar en gaat ten vroegste in op 15 november 2011.

De LOF-mandaathouder zal betaald worden op het niveau van doctor-assistent met aangepaste anciënniteit.

Procedure

Kandidaten voor dit mandaat dienen een dossier in volgens de template in bijlage, en dat bestaat uit:

  • algemene gegevens
  • een curriculum vitae
  • een publicatielijst volgens richtlijnen
  • een onderzoeksvoorstel dat past binnen de Geïntegreerde Faculteit Letteren en aansluit bij de onderzoeksspeerpunten van het departement Toegepaste Taalkunde van Lessius (translation studies met inbegrip van terminologie en vertaaltechnologie, discourse studies, journalism studies)

De uiterste indiendatum voor de kandidaatstellingsdossiers is 9 oktober 2011; dossiers moeten gericht zijn aan dr. Benoît De Baere, Dienst Onderzoek, Valorisatie en Expertisecentra (Jozef de Bomstraat 11, 2018 Antwerpen, of benoit.debaere@lessius.eu)  tel. + 32 (0)3 275 98 61

Kandidaten bezorgen hun projectvoorstel ook aan twee referenten (vakspecialisten) die het formulier in bijlage invullen en het ten laatste op 9 oktober 2011 rechtstreeks bezorgen aan dr. Benoît De Baere, Dienst Onderzoek, Valorisatie en Expertisecentra (Jozef de Bomstraat 11, 2018 Antwerpen, of benoit.debaere@lessius.eu) tel. + 32 (0)3 275 98 61

Kandidaten nemen voorafgaandelijk contact op met de coördinator(en) van de onderzoeksgroep(en) waarbinnen ze hun onderzoeksvoorstel situeren:

Kandidaten worden ook verzocht om kennis te nemen van het LOF-reglement. Informatie over de departementen, onderzoeksgroepen en onderzoeksspeerpunten is beschikbaar op de departementale website onderzoek of via de dienst Onderzoekscoördinatie.